Csúcstechnológia a mezőgazdasági fóliák területén

Az ISTAMBUL SERA PLASTIK SAN. TIC. A.S. 1969 óta gyárt műanyag termékeket, különös tekintettel a gyár által előállított és világszerte közkedvelt mezőgazdasági fóliákra.

Termékei permanensen a legújszerűbb csúcstechnológiák bevetésével történő kutatások eredményeinek megfelelően fejlődnek. Az ezen kutatásokon alapuló eredményeknek köszönhetően az ISTAMBUL SERA PLASTIK SAN. TIC. A.S. számos ország mezőgazdasági fólia felhasználásának jelentős részét tudhatja magáénak. A röviden “SERA” néven elterjedt mezőgazdasági fóliák kiugró népszerűségre tettek szert a termelők körében. A fejlett kutatásokon túl, a gyár nem mindennapi sikerességét jelentős mértékben segítette a Dél-Európa, Dél-Amerika és Afrika termelőfelületein összegyűjtött 46 évre visszanyúló tapasztalat. Termékei a Jordán-völgyi, marokkói, spanyol, német, holland, olasz és görög gazdák között is elismert és közkedvelt.

Kiemelkedő tapasztalatnak, az új generációs rétegelt gyártási technológiájának és a különféle adalékanyagoknak köszönhetően az Istambul Sera Plastik San. Tic. A.S által gyártott fóliák napjaink csúcstermékének számítanak a mezőgazdaságban, mivel páratlan tulajdonságokkal rendelkeznek. Élettartamuk, tartósságuk jelentősen eltér a Magyarországon forgalomban lévő mezőgazdasági fóliákétól, mivel szélsőséges mediterrán, valamint mérsékelt övezeti sivatagi éghajlathoz, időjárási körülményekhez tervezték, így 36 hónapos garanciával is elérhetők ezek a termékek.